Viktora Greschika-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

Vyriešený
meno
Marian 07. júla 2020

Trochu na zamyslenie. Arogancia ludi nepozna hranic. Toto auto tu parkuje takto dost casto a rovno pod kamerami. Chcel by som sa teda spytat ci by sa to dalo nejako poriesit. Auto stoji rovno pred schodiskom a brani v prechode.

07. júl 2020

Marek

Pod kamerami MsP? A skoro často tak parkuje? Presne je to o tom to je, že príslušníci MsP určite nestíhajú riešiť všetky priestupky v meste.. 🤣🤣🤣 Ale je to smutné ze máme človeka ktorý obsluhuje kamery nevykonáva tu robotu, ktoru by mal..
04. august 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet,
parkovisko na ul. V. Greschika je monitorované dvoma statickými kamerami mestskej polície, kde Vami zachytený skutok vodiča motorového vozidla nebol obsluhou kamier zachytený, nakoľko schodisko sa nachádza na okraji zorného poľa kamery a je zakryté stromami /viď. príloha – fotografia reálneho pohľadu kamery v čase blokovania schodiska/.
Zákon 8/2009 Z.z. o cestnej premávke , §25 /vodič nesmie zastaví a stáť ..../ nepočíta s parkovaním pred schodmi, no je to stále iba na vodičovi, ktorý takto zastaví. Pri tejto problematike navrhneme vyznačenie vodorovného dopravného značenia V 12b - Plná žltá čiara v danom mieste.
Vodič vozidla bol po predvolaní riešený v zmysle zákona o priestupkoch.

Mgr. Peter Petruška
Mestská polícia Levoča

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania