Aktualizovať podnet
Parkovanie ul.1.mája

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Parkovanie ul.1.mája

Zodpovednosť za riešenie: Myjava

Neriešený
meno
Branislav Kormaník 06. februára 2017

Dobrý deň, chcel by som upozorniť na bezohľadné parkovanie pred vchodom do bytového domu na ulici 1.mája 46, v ktorom bývajú aj starší a ťažšie mobilní občania, ktorí musia tieto autá obchádzať. Myslím, že takéto obmedzenie by komplikovalo aj prípadný zásah záchranných zložiek. Podobným problémom je aj parkovanie pri priľahlých garážiach, kde odstavené autá znemožňujú bezpečný výjazd, resp.vjazd do garáže. Mestská polícia na upozornenia reagovala konštatovaním, že problémy s parkovaním sú všade.

06. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Ďakujem za podnet. Preposlal som ho vedeniu mesta i kolegom z Oddelenia výstavby a živ. prostredia. Budem zisťovať, či a ako sa to dá riešiť.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
15. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Na pondelkovej porade sa tento podnet preberal. Po zimnom období bude do priestorov pred vchodom doplnené dopravené značenie (šrafovanie) obmedzujúce parkovanie motorových vozidiel v podchode, na základe ktorého bude môcť aj mestská polícia takto odstavené autá riešiť.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
18. február 2017

Branislav Kormaník

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď a ešte by som poprosil aj o riešenie parkovania pri priľahlých garážiach (pri vchode 1.mája 44), aby ich mohli majitelia bez obmedzovania vjazdu. resp. výjazdu užívať.
07. apríl 2018

Branislav Kormaník

Dobrý deň, zatiaľ sa nič nezmenilo...
09. apríl 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme samospráve opätovne zaslali s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania