Vyrovnanie terénu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Prievidza

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 04. novembra 2016

Bolo by možné vyrovnať trávnatú plochu vedľa cesty na ulici Clementisa ?
Vedľa cesty sa po fušersky opravenej rozkopávke (zrejme rekonštrukcia verejného osvetlenia) vytvoril rigol, ktorý sa musí na rozdiel od okolitej plochy dodatočne kosiť krovinorezmi.

10. november 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Ďakujeme za nahlásenie podnetu. Obdobný prípad sme riešili už v minulosti:
https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/30468/hrb-na-travniku

V oboch prípadoch sme sa s príslušnými odbornými zamestnancami na kosenie, cestné komunikácie a verejný poriadok zhodli, že nerovnosti na trávniku nepredstavujú žiadnu prekážku. Nerovnosti nepredstavujú ani nebezpečenstvo pre účastníkov cestnej premávky a pod.

Nevidíme dôvod vynakladať finančné prostriedky obyvateľov mesta na neopodstatnené veci.
Ďakujeme za pochopenie.

Michal Ďureje
hovorca mesta






10. november 2016

...

Odpoveď presne vystihuje štýl práce ľudí na mestskom úrade. Rozrytý terén po fušersky "opravenej" rozkopávke nepredstavuje žiadny problém, veď načo to pokosiť naraz, keď to môžeme kosiť minimálne na dvakrát... Podstatnými vecami v Prievidzi je ale napríklad rekonštrukcia mikroskopickej časti námestia za smiešnych 413 000 Eur. Ale pár eur na dovezenie kubíka hliny sa už pochopiteľne nenájde...
19. december 2016

Anonymný užívateľ

Podľa logiky pseudoodpovede v Prievidzi NEMÁ zmysel upozorňovať na fušerské rozkopávky, lebo sú to "neopodstatnené veci". Ak po rozkopávke zostane jama alebo polmetrový krtinec, všetko bude v úplnom poriadku. Potom ale nechápem, načo sa upravoval trávnik s koľajami po nákladnom aute, veď je to tiež úplne nepodstatná vec (https://www.odkazprestarostu.sk/prievidza/podnety/34895/poskodeny-travnik).

PODSTATNOU vecou je ale napríklad montáž 1 ks stožiara s 3 svietidlami na okružnej križovatke pri Kauflande za trápnych 10 500 Eur....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania