Bankomat VÚB

Zodpovednosť za riešenie: Rajecké Teplice

Vyriešený
meno
katarína 07. decembra 2018

Kedy bude obnovený bankomat VÚB v Raj.Tepliciach?

07. december 2018

Odpoveď samosprávy

Podľa informácii od zástupcu VÚB boli VÚB a COOP Jednota dohodnutí o opätovnom umiestnení bankomatu v zrekonštruovanej budove, ale miesto jeho umiestnenia bolo pravdepodobne z pohľadu VÚB nevyhovujúce. COOP Jednota aktuálne rokuje aj s inými bankami o umiestnení bankomatu v ich priestoroch.
Na základe uvedeného mesto rokovalo s poverenými zástupcami VÚB o náhradnom umiestnení bankomatu v niektorej budove mesta, boli im ponúknuté a ukázané všetky vhodné priestory, avšak VÚB v dotiahnutí veci z nám neznámych dôvodov ďalej nepokračovalo. Tento proces sa zopakoval aj v minimálne ďalšom jednom prípade inej banky, avšak zatiaľ opäť neúspešne.
Nič však nebráni tomu, aby každý občan namietal nedostatočné služby priamo v banke, v ktorej má zriadený účet.

Ing. Miroslav Mikula, prednosta MsÚ
30. december 2018

Beata

Ako klient VUB som im pisala mail a toto mi odpovedali: Bankomat v Rajeckých Tepliciach bol zrušený z dôvodu rekonštrukcie a bude umiestnený na iné miesto. Žiaľ, informáciu kde a kedy bude bankomat umiestnený zatiaľ nemáme k dispozícii. Vašu pripomienku sme zaznamenali aj ako podnet na zlepšenie. Ceníme si Váš názor, ktorý prispeje k skvalitneniu produktov a služieb, ktoré Vám poskytujeme.

V prípade ďalších otázok nás môžete kontaktovať na službe Kontakt na telefónnom čísle 0850 123 000 (zo zahraničia +4212 4855 5970), e-mailom na adrese [email protected] alebo osobne na ktorejkoľvek pobočke VUB banky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania