Veľkoobjemový kontajner.

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený
meno
Maroš 18. marca 2015

Dobrý deň! Chcel by som poukázať na problém okolo kontajnera na Okružnej ulici. To, že tam bol umiestnený, vidím ako pozitívum a myslím si, že spĺňa svoj účel. Problém je len v neporiadku okolo neho. Chcel by som sa opýtať, či by nebolo možné pri pravidelnom vyprázdňovaní kontajneru možné, aby sa aj okolie pozametalo a pozbierali odpadky rozhádzané po okolitom trávniku (nakoľko sa tam chodia ľudia prehrabávať a znečisťujú okolie). Nehovoriac o rôznych drobných kovových predmetoch a klincov z odpadu, ktoré sú okolo kontajnera na prístupovej ceste ku garážam. Za vyriešenie problému vopred ďakujem.

26. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Okolie, neporiadok pri veľkobjemnom kontajneri na ulici Okrúžnej pri garážach bude vypratané pracovníkmi Ekosu na základe pokynu z referátu Životného prostredia Mesta Stará Ľubovňa,

Ing.Miroslav Pristaš, vedúci referátu Životného prostredia MsÚ Stará Ľubovňa
28. marec 2015

Maroš

Som rád, že sa to okolie vypratá, ale podľa vlastnej skúsenosti (prechádzam okolo tohto kontajnera minimálne dvakrát denne) bolo by treba okolie poupratovať asi každý týždeň, keďže neprispôsobiví občania sa tam prehrabujú denno-denne a odpad rozoberajú aj na trávniku za garážami.... A všimol som si ešte jeden problém, odkedy je tam veľko-objemový kontajner, vytvorili sa pred ním na dvoch miestach veľké diery v asfalte, a zväčšujú sa. Je to asi pod váhou vozidla, ktoré tento kontajner pravidelne vyprázdňuje. Dokladám aj foto a poprosím o zalepenie týchto dier. Ďakujem.
16. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Nájdeme spôsob koordinácie, tak aby aj okolie bolo vypratané.

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
14. december 2015

Maroš

Dobrý! Chcem sa len opýtať, či si mesto nenašlo čas od jari, aby tie diery pred kontajnerom kadiaľ chodia vozidlá zalepili, sú už momentálne dvakrát väčšie ako v jari. A čo sa týka poriadku okolo kontajnera je super, že sa pravidelne vyváža, ale bolo by dobré aby sa tam okolie minimálne raz týždenne aj poriadne pozametalo....
29. december 2015

Maroš

Nechápem ako mesto môže podnet označiť ako vyriešený, keď pred kontajnerom sa diery pred kontajnerom nezalepili a sú od jari dokonca ešte raz také veľké... Poprosil by som samosprávu o adekvátnu odpoveď... Ďakujem.
30. december 2015

Odkazprestarostu.sk

V podnete ste žiadali samosprávu aby okolie vyčistila od bordelu. Aj keď v aktualizácii sa spomína zalátanie dier no nie je to problém podnetu.

Aktualizácia slúži na aktualizovanie informácii či sa daný podnet vyriešil alebo či sa niečo zmenilo na podnete.
Taktiež typ problému ste uviedli Koše a odpad nie problém s cestnou komunikáciou.
Najprijateľnejšie by bolo ak by ste pre nový podnet vytvorili zameraný na úpravu ciest a chodníkov.

Ďakujem za pochopenie.

S pozdravom administrátor Damián
19. august 2016

Juraj

"Najlepšie riešenie" - kontajner už tam nie je alebo len občas je a samozrejme už ani bordel a vy ľudia vyvážajte bordel pod kopec. Horšie ako v Kocurkove.
02. december 2018

Zuzana

Veď ten kôš tam nie je.Bolo by dobré keby tam opäť bol. Kde majú ľudia vyhadzovať odpad?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.