Búdy, búdky búdičky

Zodpovednosť za riešenie: Stará Ľubovňa

Vyriešený

Chcel by som sa opytat co planuje mesto robit s byvalymi opustenymi novinovymi stankami ? Napr. pri starom cintorine, pod Rustical cafe, pri ZS Komenskeho. Neviem v akom stave su pozemky pod tymito budami ale nepredpokladam ze su vo vlastnictve sukromnych osob. Vie mesto o tomto probleme a chce ho riesit ?

04. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň a ďakujeme za podnet. Búdky pri starom cintoríne aj pri Rustical café sú na mestských pozemkoch. Čo sa týka búdky pri starom cintoríne je tam riadne vyrubovaná daň za verejné priestranstvo, ktorá sa platí aj napriek tomu, že momentálne tam nie je realizovaný žiadny predaj. Čo sa týka búdky pri Rustical café, tam nie je platená daň. Zistíme majiteľa a budeme ho kontaktovať nech búdku odstráni. Akú búdku máte na mysli pri ZŠ Komenského?

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
05. november 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pri búdke pod Rozvojom je nájomná zmluva. Do konca roku je zaplatená suma 328,50 €. Majiteľ, spoločnosť Mediapress hľadá nájomcu pre túto búdku.

Ing.Aleš Solár, prednosta MsÚ
07. november 2015

Richard

Ale ja by som chcel vedieť, ako bude mesto v budúcnosti riešiť takéto búdky. Či ich plánuje zachovať alebo sa zbaviť týchto objektov ktoré znevažujú okolie. Lebo podľa mňa takéto búdy neplnia svoju funkciu dlhodobo a nie len tento kalendárny rok. Aj keď sú zdrojom príjmov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania