Zničené hniezdo bocianov

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení

Na Chotčanskej ulici (bývalá inseminačná stanica) je zničené hniezdo bocianov, pričom čochvíľa sa bociany majú vratiť.

27. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Stĺp s poškodeným košom na bocianie hniezdo sa nachádza na súkromnom pozemku fyzickej osoby.
27. marec 2018

Vlado

Uzavretý?! To myslíte vážne? Žiadna snaha o vyriešenie, len ste sa ALIBISTICKY vyhli problém vyriešit. Lebo kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody prečo sa to nedá. Krásna ukážka toho, ako budete robiť veci inak. Keď ste znepríjemnili ľuďom vstup do garáží, vtedy Vás netrápilo, že sú to súkromné majetky. Čo tak spolupráca s políciou či odborom životného prostredia?
28. marec 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

status podnetu udeľujeme na základne odpovede my ako administrátori portálu, nie samospráva. Status bol zvolený na základe toho, že samospráva podnet nemá možnosti riešiť a nemáme kontakt na súkromnú osobu, ktorej by sme mohli podnet posunúť.

Po prehodnotení sme podnet zaslali odboru starostlivosti o životné prostredie v rámci Okresného úradu Stropkov a Štátnej ochrane prírody.

Vďaka za pochopenie,

s pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
26. marec 2019

Vlado

Tak prešiel rok a čo sa zmenilo? To, že bocianom bolo zničené hniezdo, ktoré si postavili pred rokom. Šuflitkári z RWE neostali nič dĺžní svojim byrokratickým šéfom, ktorí pred rokom zmietli zo stola žiadosť o umiestnenie hniezda na stĺpe a teraz pred príchodom bocianov hniezdo zhodili a osadili zábrany na stĺpe. Veď od augusta nebol nato čas. A mesto čo urobilo pre bocianov. Od augusta nič. Prečo? Lebo voľby boli prednejšie a potom prišla zima. A podobné vyhovorky budeme počuť dookola. Ani na prírode tu mestským pánom nezáleží, či ako? Parkoviská na úkor zelene sa už vybudovali a verím že aj budovať budú. Len tak ďalej páni...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.