Cementárenská-riešenie dopravnej situácie-dopravu spomaľujúce

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Stupava

V riešení

Dobrý deň. Opätovne si ľudia začali s cesty robiť parkovisko. Bráni to plynulej premávke. Prosím o vyriešenie problému.

27. august 2021

Andrej

Som rad, ze to tu pridava aj niekto iny. Ja som uz podal len na tomto portaly asi 5 podnetov za poslednych 4-5 rokov (a dalsi ludia dalsie podnety, dalsie boli aj na FB mesta), ABSOLUTNE nic sa nevyriesilo a mestska policia kompletne ignoruje tieto podnety, tak ako aj ine parkovania (vid pesia zona napr.). Osobne som mestskych policajtov nevidel uz snad aj dva mesiace a to som casto v uliciach Stupavy. Tu im doslova lezia peniaze do mestskej kasy na ulici kazdy den, keby rozdavali pokuty. Tie auta tam porusuju minimalne 3 dopravne predpisy.
28. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Požiadal som kompetentných o vyjadrenie. Po jeho obdržaní Vás budem informovať.

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
04. september 2021

Jakub

Neviem naco sem mestska policia chodila a rozdavala (zbytocne) odkazy ked dnes je tu este viac aut ako ked som pisal prvy podnet… to je take tazke osadit jednu znacku???
04. september 2021

TomD

plne suhlasim s Tvojim podnetom, Jakub..
len osadit znacku nie je len tak :) musi to ist cez Dopravny inspektorat okr. riaditelstva PZ v MA :) a to vsetci vieme ako tieto institucie funguju..
08. október 2021

Marian

Odpoveď samosprávy
Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Požiadal som kompetentných o vyjadrenie. Po jeho obdržaní Vás budem informovať.


toto ste písali 8.8.2021. Dnes je 8.10.2021, čiže presne 2 mesiace po vašej reakcii. Má vôbec tento portál pri vašom spravovaní p. Kubička nejaký zmysel ? v rámci 211tky je povinnosť reakcie do 7 dni. Prečo , ak nedostanete odpoveď, nekontaktujete " kompetentných" opäť ? Zamýšlam sa , či nie je efektívnejšie potom radšej kontaktovať starostu alebo " kompetentných" priamo a navyše " zadarmo"
09. október 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
17. november 2021

Andrej

Stale pretrvava tento problem, den co den, noc co noc, aj teraz. A ziadne vyjadrenie od mesta neprislo za 3 mesiace, resp. za 5 rokov, co to sem ludia opakovane pridavaju. Pan Kubicka, navrhujem Vam inu pracu, lebo ste k nicomu na tomto portaly, iba genericke odpovede, ako robot…
18. november 2021

Jakub

Presne tak. Z casu na cas pride mestska policia, vypise karticky, da za stierace tym istym autam a tym to hasne. Ked sa dali spravit spomalovace a oznacenia k nim tak si myslim, ze sa da spravit s prepacenim jedna poondiata znacka zakazajuca zastavanie…
18. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
04. máj 2022

Jakub

Dobry den. Uz mame aj po covide, ale auta si tu parkuju nadalej.. nerozumiem preco vsetko v tomto meste musi ist tak neskutocne pomaly. Samozrejme okrem vystavby novych bytoviek a domov..
04. máj 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
05. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za aktualizáciu. Preposlal som ju pánovi náčelníkovi MsP Stupava so žiadosťou o vyjadrenie sa ku nej. Po obdržaní odpovede Vás budem informovať.

Pre Vašu informáciu dodávam vysvetlenie ku ďalším dotazom spomenutých v komentároch:

- Neskorá alebo žiadna reakcia na nové komentáre:
Z portálu nechodia žiadne upozornenia na komentáre, iba v prípade nových podnetov alebo ak správca nanovo upozorní samosprávu.

- Opakované parkovanie:
Mnohokrát som písal vo veci nesprávneho parkovania, že ak vidíte nesprávne parkovanie treba okamžite volať MsP Stupava. Pokiaľ to len nafotíte alebo o tom napíšete na portál, dávno je auto preč a z uverejnených fotografií sa nedá dodatočne riešiť priestupok. Iba ak to zadokumentuje polícia. Z portálu chodia podnety s oneskorením, po ich schválení správcom. Pokiaľ na to polícia nereaguje, treba zaznamenať dátum a čas a s týmito informáciámi sa obrátiť na pána náčelníka MsP nakoľko sa všetky hovory nahrávajú a tak je možné riešiť prípadné zlyhania.

- Infožiadosť cez 211-ku:
Túto môžete podať kedykoľvek. Za to za Vás nemôžem urobiť.

- Informácia o postúpení podnetu:
Administrácia Odkazu pre starostu funguje tak, že o daných podnetoch informujem príslušných kompetentných so žiadosťou o vyjadrenie, odpoveď alebo informáciu, aby som mohol napísať odpoveď na daný podnet. Pokiaľ toto neobdržím, nemôžem si svojvoľne vymyslieť nejakú odpoveď bez relevantných informácií. Odpovede a informácie poskytujem iba v prípade, že ich mám od relevantného kompetentného pracovníka. Pokiaľ nie, nemám akú odpoveď uviesť.

S pozdravom
Peter Kubička, za MsÚ Stupava poverený riešením podnetov občanov v aplikácii Odkaz pre starostu pre Stupavu
08. máj 2022

Marian

No nic, "standardne" ciastocne zavadzajuce.

"Neskorá alebo žiadna reakcia na nové komentáre:
Z portálu nechodia žiadne upozornenia na komentáre, iba v prípade nových podnetov alebo ak správca nanovo upozorní samosprávu."....... realita je ta, ze ak da ktokolvek reakciu na prispevok, pri akejkolvek dalsej reakcii pride z portalu informacia do mailu ze bola dana reakcia na prispevok. Ak by ste chceli aj tento relevantny argument popriet, bez ohladu ma to ci za to ste ako admin plateny, otvorit si appku a venovat denne 2 minuty na to, aby ste sa pozreli ci je novy podnet alebo nie, snad nie je tak obtazujuce. Zial, statisticky reagujete 1 x za tyzden.

"Pokiaľ toto neobdržím, nemôžem si svojvoľne vymyslieť nejakú odpoveď bez relevantných informácií."......to zrejme nikto po vas nechce, ale tak, ako sa obcania opakovane dotazuju, nic vam zrejme nebrani opakovane preposlat ten podnet "kompetentnemu pracovnikovi". Ak si vo vasom casovo narocnom dni najdete cas, prescroolujte sa , kolko podnetov za posledny 1 - 2 roky skoncilo a vasou vetou - preposlal som na vyjadrenie o ktorom budem informovat. Ak ten cas nemate, za 1 minutu vam appka ukaze ciselnu statistiku , ktora hovori o tom, ze "kompetentny pracovnik" v nadpolovicnej vacsine pripadov nereaguje na podnet obcana a ani sa nim nezapodieva, co je zial nasledne vizitka MU.

A o cinnosti MsP by sa dali pisat zborniky. Vy nabadate aby ludia nahlasovali porusenia, ludia ocakavaju ze MsP bude pri svojich obchodzkach dbat aj bez podnetov na ich dodrzovanie ( co sa vo vacsine pripadov nedeje ) a to nehovorim o tom, ze este v dobach nie davno minulych na zasadnutiach MsZ nacelnik podaval kompletne info o ich cinnosti, pocte a typu zasahov, udelenych pokutach, prezentoval ma verejnom fore poslancom ich problemy na riesenie.....

#obcan_pomoz_si_ako_vies_od_mesta_sa_pomoci_nedockas

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania