Označenie skoku na ceste

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 02. júna 2016

Dobrý deň,
nedalo by sa zreteľne označiť skok pod bývalou vrátnicou Cementárne? Niečo ako spomaľovač na Zdravotníckej ulici.
Ďakujem

02. jún 2016

Martin

Nedalo by sa tiez zariadit aby boli mreze na lavej strane od prejazdu otvorene pre chodcov ? Pride mi to nezmyselne ked ide clovek s kocikom aby musel obchadzat zatvorene mreze cez cestu. Popripade po lavej strane cesty apon namalovat vyhradeny pruh pre chodcov. Dakujem
07. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za upozornenie. Predmetná komunikácia patrí spoločnosti Cevaservis. Zo strany mesta Stupava bude tejto spoločnosti adresovaná požiadavka na vyznačenie výškového rozdielu v záujme bezpečnosti.

Roman Maroš, primátor
13. jún 2016

Martin

Dobry den, rad by som sa podakoval za odstarnenie mrezi, co ma uz pozitivny ohlad u mamiciek s kocikmi.
15. jún 2016

Martin

Tak radost netrvala dlho, opat clovek musi z chodnika ist na cestu cez skok aj po odstraneni mrezi, lebo plynuly prechod z chodnika sa zatarasilo dvetinacom. Aky malo potom vyznam odstranenie mrezi ?
Chapem ze pozemok je sukromny, no ten jeden kvetinac nemoze byt problem dat prec tak aby ludia smalymi detmi a kocikmi nemuseli vchadzat na cestu ?
16. jún 2016

Anonymný užívateľ

No oni tam tie kochle boli aj pôvodne, tak ich vlastne dali na svoje miesto...teda nerozmýšlali... :-/
19. jún 2016

Pavol

Kludne sa moze stat, ze sukromny vlastnik zavre prechod a bude po oznaceni, cele Kolonia prakticky smerom do Stupavy jazdi po sukromnej komunikacii vratane novych bytoviek, skoda ze tych skokov nie je viac lebo len o par metrov dalej vsetci rychlo "dobiehaju" cas a letia celou ulicou na Aleji ako o preteky aj napriek obytnej zone.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania