Ulica Ludvika van Beethovena-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Uzavretý
meno
Marián 04. augusta 2023

Dobrý deň, prosím Vás dá sa nejako zamedziť venčeniu psov pod našimi oknami na adrese Beethovenova 8,9,10,11 smerom k pumptracku.
Používajú asfaltový chodník ktorý tu nezmyselne ostal po zrušení betónového ihriska končiaci v strede trávnatej plochy.Chodia tu venčiť psov obyvatelia z okolitých ulíc.Máme tu všetko očurané a nepríjemný zápach nám bráni vo vetraní v bytoch.Ďakujem Vám za pochopenie, slušné upozornenie na venčiacich psíčkarov neplatí s tým že je to verejné priestranstvo, tak som sa rozhodol riešiť tento problém takýmto spôsobom .
Ostávam s pozdravom

04. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet preveríme, poslali sme ho na vyjadrenie na príslušný odbor. O riešení budeme informovať.
Kto? Odbor dopravy

Mesto Trnava
23. august 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Mesto Trnava má v platnosti Všeobecne záväzné nariadenie č.485. Článok 4 Vodenia psa, bod 2. V katastrálnom území mesta Trnava a v katastrálnom území Modranka je voľný pohyb psa zakázaný na všetkých verejných a verejne prístupných priestranstvách, nachádzajúcich sa v intraviláne (súvislo zastavané územie mesta vrátane vnútorných komunikácií, plôch zelene, technickej a občianskej vybavenosti) mesta, okrem miest vyhradených na venčenie psov. Pes musí byť vedený na vôdzke. Mapky a zoznam vyhradených miest na výbehy pre psov tvoria prílohu č. 1 a č. 2.
V prípade, ak zaregistrujete protiprávne konanie (napr. porušenie VZN), kontaktujte prosím stálu službu mestskej polície na tel. čísle 159. Na miesto bude vyslaná hliadka, ktorá preverí Vaše oznámenie a vykoná príslušné opatrenia, a to aj v prípade ak bude oznámenie anonymné.
Kto? Odbor komunálnych služieb

Mesto Trnava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania