Antona Bernoláka-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Žilina

Uzavretý
meno
Roman Šimo 04. marca 2019

Medzi budovou Tempo a predajňou s podlahami, je na chodníku prepadnutý asfalt. Hlavne po dažďoch, bráni chodcom v bezproblémovom prechode jedným alebo druhým smerom.

18. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Podnet bol poslaný zodpovedným osobám na riešenie.
Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
01. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podnet sme zaevidovali do poradia a bude riešený postupne v závislosti na finančných a kapacitných možnostiach spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.

Kto? Odbor dopravy MsÚ

Martina Žureková, Odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilinaz
30. august 2019

Matúš 👍

Podnet bol nahlásený pred 5 mesiacmi. Bol už vyriešený? Vedel by niekto overiť stav? Neskôr nahlásené podnety boli vyriešené.
31. august 2019

Roman Šimo

Na tejto ulici po obidvoch stranách bez zmeny. Tento týždeň cez tieto miesta "prebehol" aj primátor s kolegami, takže je predpokladám uzrozumený so stavom.
04. október 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť poslali samospráve.

S pozdravom
administrátor Odkazu pre starostu pre Žilinu
16. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podnet naďalej evidujeme, avšak vzhľadom na veľké množstvo prijatých podnetov postupujeme pri opravách podľa závažnosti daného podnetu i poradia, v akom boli zaevidované. Oprava taktiež závisí aj od finančných a kapacitných možností spoločnosti, ktorá pre mesto Žilina vykonáva opravy a údržbu komunikácií. Mesto Žilina.
Kto? Odbor dopravy, MsÚ Žilina

Mgr. Andrea Bialoňová, odbor tlačový a zahraničných vecí, MsÚ Žilina
24. september 2023

Roman Šimo

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený a rekonštrukcia ulice sa stále odkladá.
12. január 2024

Roman Šimo

Dnes, v týchto miestach, sa údajne pošmykla staršia pani. Ja som tam videl už iba sanitku. V zime je kaluž zamrznutá. V teplejšom počasí sa musí kaluž obchádzať. Rekonštrukcia ulice je potrebná. Keď súčasné vedenie mesta nedokáže už konečne riešiť revitalizáciu ulice, nech sa aspoň opravia tie výtlky a nerovnosti. Je to hanba potom nás všetkých.
13. január 2024

Martin

Ani budúca rekonštrukcia nemusí byť zárukou kvality. Čo tak sledujem uplynulých 10 rokov, tak skoro vždy sa aj na čerstvo zrekonštruovaných povrchoch tvoria mláky.
13. január 2024

Roman Šimo

Áno, kvality ubúda. Asi už nie sú ani odborníci v týchto profesiách. Iba sa vyleje asfalt bez povrchových úprav a riešením odvodu vody do priestoru. Napríklad cesta na Novom Bulvári, je zreteľne robená do oblúka v "starých" časoch. Po stranách steká voda. Zaujímavé sledovať, keď sú prívalové dažde. Potoky vtedy tečú po bočnej strane. Samozrejme to potom "schytá" Spanyolova. Zastaralá technika, nedostatok odborníkov a preferovanie lacnejších riešení. Inak to nevidím.
13. január 2024

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,
podnet sme opäť preposlali samospráve.

S pozdravom

administrátor Matúš
Odkaz pre starostu pre Žilinu
20. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Podnet bol zaevidovaný do poradia a bude riešený v závislosti od voľných finančných prostriedkoch vyčlenených na tento účel v rozpočte mesta Žilina. Podnet uzatvárame na portáli Odkaz pre starostu. Ak budete chcieť opätovne riešiť podnet, zadajte ho prostredníctvom webovej stránky mesta Žilina - ikona Podnet pre mesto. Mesto Žilina

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania