Platenie za parkovanie v objekte nemocnice na Holého ulici.

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení
meno
Marián 24. novembra 2016

Prečo sa v Prešovskej fakultnej nemocnici za parkovanie platí? V Bratislave to bolo zrušené! To sme tu fakt /povedané slovami premiéra/ zaostalý región?
Prídem na vyšetrenie s telesne postihnutou dcérou Zuzkou,auto označené preukazom ZŤP a platím. Som držiteľom zlatej Jánskeho plakety a platím.Doveziem so srdcovým infarktom kamaráta a platím. Má niekto zlomeninu a niekto ho tam dovezie, okrem záchranky, tak platí.Aký morálny kredit má riaditeľ tejto nemocnice?Kde sa podela ľudskosť voči občanom Prešova?
Doporučujem občanom, aby v každom prípade volali rýchlu a tak sa vyhli poplatku za parkovanie. Asi to bude pre zdravotníctvo lacnejšie,alebo naši zástupcovia v mestskom zastupiteľstve urobia niečo pre občanov tak,ako to je v Bratislave?Žiadam Vás pani Turčánova o zjednanie nápravy.

24. november 2016

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
24. november 2016

Peter

neviem, ale v BA sa platí stále,či na Kramároch, Ružinove i v Petržalke
24. november 2016

Marián

Nevieš -prever a napíš.Ja viem.
27. november 2016

Neaktívny Účet

Tu sa spravodlivosti nedovoláte, lebo vedenie mesta zvolilo taktiku "bobríka mlčanlivosti" respektíve veď si napíšte, ono vás to všetkých prejde keď zistíte, že vás aj tak ignorujeme... Zvyšujú počty zamestnancov radnice a kde je vidieť výsledok. Chovanie poslancov je na úrovni 5. cenovej skupiny a ich rozhodnutia sú už na smiech celému Slovenku... Všetci tu nadávajú, ale po ďalších voľbách tam budú sedieť zase tí istí, lebo .... "však je to kamarát môjho kamaráta..... šak on je dochtor... atď. Jednoducho Kocúrkovo.
28. november 2016

Neaktívny Účet

Ešte dodám, že chodím tam darovať zadarmo krv, lebo chcem pomôcť tým čo to potrebujú, tak len dúfam, že pri tej bande, čo to riadi s ňou nekšeftujú ako so všetkým - viď. platené parkovanie v nemocnici a pri cintoríne. Zvrhlosť (ne)hodná kresťanskej strany...
25. december 2016

Jozef

Dnes, na Božie narodenie, 25.12.2016 vyberali parkovné ! Tak toto už je hyenizmus ! Kto ostal v nemocnici počas sviatkov ? Len tie najhoršie prípady a keď idete k ním na návštevu tak si musíte zaplatiť, toto už nemá nič spoločné s ľudskosťou.........len tak som si napísal, lebo aj tak nás všetkých budú ignorovať........

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania