Detské ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Trnava

Vyriešený
meno
Martin Naništa 15. júla 2015

Obnovenie lavičiek a odpadových košov, výmena obruče na basketbalovom koši, obnovenie náteru na preliezačke, úprava zelene v okolí (lebo tie kríky si tam rastú nejak na divoko, má to niekto na starosť, úpravu tejto zelene ?). Viem, že takto na jeseň to nemá asi už význam, ale aj napriek tomu to dávam do pozornosti a rád by som vedel, či by sa na jar s tým dalo niečo urobiť. Nech to vyzerá kultúrne. A tiež by som rád vedel, kto má na starosti údržbu týchto ihrísk a či sa vykonáva nejaká pravidelná údržba.
Vďaka

21. november 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za podnet. Kríky v blízkosti detského ihriska budú upravené v jarnom období. Basketbalové koše sa každoročne v zimných mesiacoch demontujú, vyrovnajú, natrú a opäť namontujú. Ostatné Vaše požiadavky budú riešené v jarných mesiacoch roku 2013. Pravidelnú údržbu detských ihrísk v Trnave zabezpečuje firma Wofis.

Jana Gmitterová, ÚKaM
17. jún 2013

Martin Naništa

Zdravím,
s výnimkou zelene sa nič nezmenilo (basketbalový kôš, lavičky aj preliezky sú stále v rovnakom nevyhovujúcom stave) a jarné mesiace sú už za nami. Chem sa preto opýtať či sa úprava plánuje v lete resp. či sa vôbec plánuje.

Vďaka za odpoveď.
30. júl 2013

Martin Naništa

Stále sa nič nedeje. Prečo ? Čaká sa na zimu ? :D
14. júl 2015

Matúš G

14. júl 2015

Matúš G

Je vidieť že na ihrisku sa niečo opravilo, čo treba vyriešiť sú nové desky na lavičky a opraviť, alebo vymeniť koše.
10. december 2015

Matúš G

Lavičky opravené, koše vymenené, basketbalový kôš asi v oprave.
20. jún 2016

Matúš G

Vybavené.
20. jún 2016

peter

no konečne .... ved to sa cloveku ani verit nechce, ze si musi 4 roky pockat na opravu zakladnych nedostatkov na detskom ihrisku.
takze podnet po styroch rokoch vybaveny. neuveritelne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania